Contact

Wij zijn een seizoensbedrijf, wat betekent dat wij in maart ons paviljoen zelf opbouwen en eind september ook weer zelf afbreken. Binnen deze maanden zijn wij iedere dag geopend. Wij hebben wel vaste openingstijden, maar geen vaste sluitingstijden. Dit geven wij per dag aan, zodat u als gast van te voren weet waar u aan toe bent. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Openingstijden: 


Maandag  t/m vrijdag: 09.30 tot –

Zaterdag en zondag: 09.00 tot –

Reserveren: 

Wat leuk dat je voor ons gekozen hebt om te komen ontbijten, lunchen of dineren! Reserveren kunt u bij ons aan de deur doen. Mocht u voor een specifieke dag en tijd willen reserveren, kunt u ons bellen op het nummer: 071-3613305

Honden zijn bij ons op het terras toegestaan (mits aangelijnd), binnen hebben wij echter geen plek voor ze. Houd er rekening mee dat honden vanaf 1 juni tot 1 september niet welkom zijn op het Noordwijkse strand.

Events

Onze locatie aan zee leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen. Het relaxte gevoel wat een bezoek aan het strand altijd met zich mee brengt, is direct voelbaar bij ons.

De kracht van ons paviljoen is de familiaire sfeer die wij uitstralen. Wij houden van persoonlijkheid, wat wij belangrijk vinden in het verzorgen van feesten en partijen. 

Van bruiloft tot jubileum en van teamuitje tot vergadering. Er is veel mogelijk; binnen, buiten, lunch, diner of een borrel. Ons gastvrije en professionele team staat klaar om van elk evenement een succes te maken, zowel privé als zakelijk. Vier bij ons je verjaardag, jubileum, huwelijk of kraamborrel.

I.v.m. het COVID-19 virus zullen er dit jaar beperkingen zijn. Mocht u informatie willen of interesse hebben, vul het contactformulier van hieronder in en wij zullen z.s.m. reageren. 

 

Contact

Adres

Koningin Wilhelminablvd. 105
Afrit 14
2202 GW Noordwijk

Mail

strand@strandjvanroon.nl

Bel ons op:

+31 71 361 33 05
+31 6 220 443 64